Laundry Sheets

Glycerol

En söt trögflytande färglös och luktftri vätska. Kvaliten på Glycerin som lösningsmedel, tillsammans med dess hygroskopiska egenskaper (förmåga att absorbera vattenånga) gör det bra för rengöring och fläckborttagning. Dessa egenskaper gör att glycerin mjukar upp de härdade och stelnade fläckarna så att även gamla fläckar lättare tas bort.

Decyl Glucoside

Ett milt rengöringsmedel som ofta används i kosmetik och i produkter för individer med känslig hud. Ingrediensen sänker vattenytans ytspänning. Detta är en naturlig och biologiskt nedbrytbar ingrediens som kommer från majs och kokosnötter. Decyl Glucoside hjälper ta bort smuts och oljor effektivt.

Betaine

En naturligt framställd ingrediens som kan användas istället för torra sulfater. Betaine utvinns ur melass, som är saften av sockerrör och är ett effektivt rengöringsmedel pga sin höga ytaktivitet.

Fatty Alcohol Polyglycol

Ett biologiskt nedbrytbart nonjoniskt ytaktivt ämne som används för att bekämpa fläckar och deras förmåga att bryta ner rester som olja och tvål.

Trisodium Citrate

Används som byggstenen pga av dess förmåga att binda positivt laddade kalcium- och magnesiumjoner som finns i kranvatten. Till skillnad från fosfatbyggare är det säkert för miljön. Användningen av natriumcitrat förbättrar tvättmedlets prestanda. Trisodium Citrate fungerar som ett rengöringshjälpmedel och vattenavhärdare så att tvättmedlet kan arbeta mer effektivt.