Frakt

Fraktkostnaden när du beställer av oss är 39:- för paket upp till 1 kg. Tyngre paket blir lite dyrare och fraktkostnaden beräknas i kassan.

Större företag kan erbjuda fri frakt eftersom de skickar så många paket att de får mycket rabatter av fraktbolagen. Vi kan tyvärr inte konkurrera med detta utan försöker istället hålla ner kostnaden så mycket vi kan.

Vi skickar alla paket utom de tyngsta som varubrev med PostNord. PostNord försöker först och främst leverera hem men går inte paketet ned i brevlådan får du hämta ut det på ett serviceställe. Vill du INTE att paketet ska levereras hem utan föredrar att hämta ut det så behöver du ange detta vid beställning.

Vi är noga med att packa och skicka utan plast. Varorna är inslagna och packade med papper som är av 100% återvunnet. Alla klistermärken och tejp är utan plast. Vi försöker använda emballage som är anpassat till innehållet så det inte blir onödigt stort. Vi återanvänder dessutom de lådor som skickas till oss. Det betyder att det ibland kan stå något annat företagsnamn på lådan än Snälla Saker. 

I Lomma/Bjärred cyklar eller promenerar vi runt och delar ut våra paket. Är vädret alltför dåligt tar vi vår elbil.

Vi gör helt enkelt vårt bästa för att belasta miljön så lite som möjligt.